Terra Oldekerk houdt 24 januari 2024 Open Dag

Oldekerk – Op 24 januari 2024 nodigt Terra Oldekerk alle leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers van harte uit voor de Open Dag. Tijdens de Open Dag krijgen leerlingen de kans om de school van binnenuit te ervaren, met activiteiten en informatie om een goed beeld te krijgen van het unieke onderwijsaanbod van Terra Oldekerk.


Op Terra Oldekerk is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Leerlingen kunnen naar het vmbo-groen bij Terra Oldekerk; de school waar leerlingen denken én doen.

Ontdek Terra tijdens de Open Dag
Een spannende periode voor groep 8 leerlingen; het kiezen van een middelbare school. Voordat je die keuze maakt, is het fijn om eerst de scholen te bezoeken. De Open Dag is daar het moment voor. Op woensdag 24 januari 2024 zijn achtstegroepers van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers langs te komen op de Open Dag van Terra Oldekerk. Er wordt informatie gegeven over het vmbo-groen en de ondersteuning. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van de lessen die bij Terra gegeven worden. Zo kunnen zij meedoen met lesjes en proefjes. Uiteraard staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen te beantwoorden.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden die Terra Oldekerk biedt voor een uitdagende en inspirerende middelbare schooltijd.

Deel dit bericht