Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” huldigt jubilaris

Niekerk – Op zaterdag 2 maart mocht Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” een lid in de schijnwerpers zetten. Wilbrand Poeste werd op deze dag gehuldigd voor maar liefst 40 jaar muzikant. Hij ontving hiervoor uit handen van het bestuur de bijbehorende oorkonde, het speldje en uiteraard een bos bloemen. Dit alles gebeurde tijdens de eerste editie van ‘Kleintje Showavond’ in Partycentrum De Halte.

Een avond die begon met de jaarlijkse ledenvergadering en eindige met een gezellige avond voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden van, sponsoren en overige betrokkenen van de vereniging. De Oldstars traden deze avond op. De Oldstars is een groep oud-leden die éénmaal per maand bij elkaar komen om met veel plezier muziek te maken. Jubilaris Wilbrand Poeste maakt deel uit van de Boom Boom Boys. Een ander onderdeel van de vereniging.

De Boom Boom Boys zijn met hun swingende en muzikale acts een graag geziene gast bij o.a. (hard)loopevenementen. Lijkt het jou leuk om ook aan te sluiten bij één van deze groepen? Neem dan eens een kijkje op de vernieuwde website: www.showkorpsdindua.nl. Hier vindt u ook alle sponsoren van de vereniging.

Deel dit bericht