15 november 2023 Kleintje Open Dag Terra Oldekerk

Oldekerk – Voor alle leerlingen die volgend schooljaar naar de middelbare school gaan, organiseert Terra Oldekerk op woensdag 15 november 2023 een Kleintje Open Dag. Tijdens deze dag kunnen deze leerlingen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) rondlopen door de school of met een rondleiding mee om zo de sfeer te proeven op onze school. Opgeven voor deze middag is niet nodig.

Terra Oldekerk is een kleine en overzichtelijke school waar bijna iedereen elkaar kent. Leerlingen worden bij ons echt gezien. Wij letten goed op ze, kijken of ze lekker in hun vel zitten en of het leren allemaal lukt. En als het leren niet zo gemakkelijk gaat dan bieden we extra ondersteuning aan. Het onderwijs is afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra Oldekerk is de school waar je denkt, doet én gezien wordt.

Vmbo-groen
Terra Oldekerk heeft binnen het vmbo-groen drie verschillende leerwegen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde/theoretische leerweg. Tijdens Kleintje Open Dag vertellen leerlingen en docenten over de inhoud van vakken, welke ondersteuning wij leerlingen kunnen bieden en hoe het is om onderwijs te volgen bij Terra Oldekerk. Bezoekers zijn van 14.00 – 17.00 uur van harte welkom aan de Molenstraat 12 in Oldekerk.

Deel dit bericht