Flinke Pink tickets vliegen over de digitale toonbank

Leek – Het mooie weer van de afgelopen dagen zorgt bij de gemiddelde festivalbezoeker weer voor veel zin in de komende buiten events en dat merken ze bij Flinke Pink ook. Het festival, 17 t/m 20 mei a.s. op het Evenemententerrein in Leek kent de beste voorverkoop ooit tot nu toe.

“We zitten inmiddels boven de 3000 tickets en dat is ongekend met nog 2 weken te gaan. De piek lag voorheen altijd in de laatste 1,5 week maar die is nu een stuk eerder. Vooral de zaterdagavond (Black edition, hardstyle) is erg in trek maar ook voor de andere 2 avonden liggen we voor op vorige jaren”, aldus de organiserende Stichting Flinke Pink Festival Leek. “Ook de toevoeging van een 2e area middels de Roze Kerk heeft een positief effect op de kaartverkoop.”

Weekendtickets ook bij Primera Leek

De weekendtickets waarmee men alle 3 avonden onbeperkt toegang heeft tot het evenement zijn inmiddels niet alleen online maar ook verkrijgbaar bij de Primera in Leek. Avondtickets zijn alleen online verkrijgbaar op www.flinkepink.nl.

Het volledige programma met line-up per avond (én gratis toegankelijke maandagmiddag) is eveneens te vinden op de website.

Deel dit bericht