Zwemkasteel Nienoord gaat weer open na duurzame verbouwing

LEEK- Zwemkasteel Nienoord opent weer vanaf maandag 17 juni 2024. Na een periode van 12 weken sluiting is het bad verduurzaamd en (bijna geheel) gasloos gemaakt. Een grote wens van zowel Stichting Landgoed Nienoord als ook de Gemeente Westerkwartier, de eigenaar van het Zwemkasteel.

Het Zwemkasteel is getransformeerd naar een milieuvriendelijke faciliteit die nu gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen. Essent moet de omschakeling nog maken in de traforuimtes en dan is het Zwemkasteel helemaal gasloos. Er wordt straks veel minder energie verbruikt waarvan een deel zelf opgewekt door zonnepanelen.

Vanaf maandag 17 juni is Zwemkasteel Nienoord (als alles volgens planning blijft verlopen) weer voor iedereen toegankelijk. Voor zwemplezier, zwemlessen, sport of ter ontspanning. Naast het overdekte recreatie bad en 25-meterbad binnen is ook het verwarmde buitenbad geopend, met de grote glijbaan, het overzichtelijke peuterbad en de zonneweide.

Komt u binnenkort zwemmen? Zodra de actuele openingsdagen en -tijden bekend zijn, kunt u deze vinden op www.landgoednienoord.nl. De medewerkers van Zwemkasteel Nienoord kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Deel dit bericht