Verdachte bankhelpdeskfraude in beeld, onderzoek gaat door

Westerkwartier – De politie heeft eerder op 13 februari 2024 beelden gedeeld van een verdachte die geld pint van een rekening waar een slachtoffer uit Tolbert geld naar over had  gemaakt.

De politie laat via platform X weten nu voldoende informatie te hebben om verder te gaan met het onderzoek. De Politie heeft ondertussen de beelden offline gehaald. De Politie wil iedereen bedanken die de beelden heeft gedeeld verzoekt deze ook te verwijderen.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”nl” dir=”ltr”>Een 73-jarige man uit de gemeente <a href=”https://twitter.com/hashtag/Westerkwartier?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Westerkwartier</a> is op maandag 20 november 2023 slachtoffer geworden van bankhelpdeskfraude. De volgende dag pint de verdachte geld van een rekening waar het slachtoffer geld naar heeft overgemaakt. Dit deed hij op het Kerkplein in Den Haag.</p>&mdash; Politie Groningen (@POL_Groningen) <a href=”https://twitter.com/POL_Groningen/status/1757385307748512105?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 13, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

 

Deel dit bericht