Inbraken in woningen Oldekerk en Oldehove, politie zoekt getuigen

Westerkwartier – De Politie in het Westerkwartier meldt dat er op 3 februari 2024 is ingebroken bij woningen in Oldekerk en Oldehove. In Oldekerk zou men aan de Bennemaheerd tussen 15:00 uur en 23:30 uur hebben ingebroken bij een woning. Hier heeft men een bovenlicht geforceerd en is op die manier in de woning gekomen. Eenmaal binnen zouden de kledingkasten en nachtkastjes zijn doorzocht. Bij de inbraak zijn geen sieraden weggenomen.

In Oldehoven heeft men aan De Omloop ingebroken bij twee woningen. Dit is waarschijnlijk tussen 19:00 uur en 00:00 uur gebeurd. Hier is een raam geforceerd om zo binnen te komen. Ook hier zijn de kledingkasten en nachtkastjes doorzocht. Hier heeft men ook gouden sieraden gevonden en weggenomen. De politie ziet bij veel woninginbraken dat men uit is op gouden sieraden. Wees altijd voorbereid en probeer sieraden zo min mogelijk in huis te hebben.

Informatie?
Heeft u informatie over deze inbraken of heeft u verdachte omstandigheden gezien op de genoemde locaties en tijdstippen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld het via meldmisdaadanoniem.

| Bron: Politie Westerkwartier – Foto (Archief) NiekerkNieuws.nl |

Deel dit bericht