Groot nieuws voor jarige stichting Sparrow

Zaterdag vierde stichting Sparrow in Oldekerk haar 15-jarig bestaan met ongeveer 100 genodigden. Tijdens het feest werd er een live videoverbinding gemaakt met de Filipijnse medewerkers op de Filipijnen. Tijdens deze videoverbinding werd er groot nieuws aangekondigd: er gaat een tweede studiehuis gebouwd worden.

Stichting Sparrow geeft kinderen in extreme armoede op de Filipijnen op maat gemaakte begeleiding door middel van bijlessen. Het doel is dat kinderen met een diploma uit de armoede kunnen komen. De dagelijkse bijlessen worden gegeven in het studiehuis van Sparrow.
Met een tweede studiehuis kunnen we nog meer kinderen uit de armoede helpen”, vertelt Remco Pijper, directeur van stichting Sparrow. Kinderen die opgroeien in armoede moeten harder werken om hetzelfde te bereiken als kinderen die niet in armoede opgroeien. Stichting Sparrow wil hen daarbij helpen.

Tijdens de viering vertelden verschillende oud-sponsorkinderen hoe het hen na hun diplomering vergaan is. Vooral oud-sponsorkind John Ralfh werd in de spotlight gezet. In 2018 studeerde hij af als architect en nu mag hij het tweede studiehuis van stichting Sparrow ontwerpen.

Deel dit bericht