First Mates komt naar het Westerkwartier

Grootegast – Op zoek naar liefde en/of vriendschap? Maak kennis met “First Mates Westerkwartier”, een vernieuwend initiatief van Sociaal Werk De Schans dat senioren helpt zoeken naar een nieuwe vriendschap (mate) of misschien wel een nieuwe liefde (date). Het event vindt plaats op de dag van de liefde; Valentijnsdag in de Rotonde in Niekerk.

Sociaal Werk De Schans introduceert dit nieuwe evenement als antwoord op vragen die van senioren  uit de gemeente Westerkwartier zijn gekomen. Tegenwoordig zijn er talloze manieren om een maatje of nieuwe liefde te vinden, echter spelen veel van deze manieren zich online af. Buurtwerkers  van De Schans hebben diverse vragen gekregen van mensen die hulp zoeken bij het vinden van een nieuwe vriend(in) of nieuwe liefde. Om hieraan gehoor te geven is ‘First Mates’ in het leven geroepen, naar het bekende tv-programma ‘First Dates’.

Bij First Mates gaan senioren met elkaar dineren. Zij kunnen zich aanmelden en worden op basis van hun interesses gekoppeld aan drie verschillende tafelgenoten voor het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Samen lachen, praten en zoeken naar een connectie staat centraal, waarbij gezelligheid voorop staat. Een unieke kans om op één avond in contact te komen met nieuwe mensen én een mooie avond te beleven. Het diner, inclusief welkomstdrankje, kost slechts €15,- en vindt plaats in Dorpshuis de Rotonde in Niekerk op woensdag 14 februari.

Drie Gangen, Drie Kansen

Anders dan bij het tv-programma ‘First Dates’ ontmoeten de deelnemers bij elke gang een andere tafelpartner. De tafelpartners worden gekoppeld aan elkaar door een vragenlijst die de deelnemers vooraf moeten invullen. Sociaal Werk De Schans hoopt een mooie avond neer te zetten, die in het teken staat van ontmoeten en verbindingen leggen.

Meld je aan!

Om het een ieder makkelijk te maken, kunnen senioren zich op verschillende manieren aanmelden. Het kan via de website van Sociaal Werk De Schans (www.sociaalwerkdeschans.nl), via de mail (e.vanderlaan@sociaalwerkdeschans.nl) of gewoon door telefonisch contact op te nemen: 06-12490883.

Deel dit bericht