Diverse (Poging) inbraken bij woningen en bedrijven in het Westerkwartier

Westerkwartier – De Politie in het westerkwartier meldt verschillende (poging) inbraken bij zowel woningen en bedrijven in het Westerkwartier. Zo laat de Politie weten dat in de nachten van 22 op 23, 23 op 24 en 24 op 25 november in Westerwkartier diverse (pogingen) van inbraak zijn geweest bij woningen en bedrijven.

In de nacht van 22 op 23 november is er ingebroken bij een bedrijf op de Stationsweg in Visvliet en op de Kruisweg & de Terp in Marum. In diezelfde nacht is er ook gepoogd in te breken in een ander bedrijf in Visvliet en Ezinge. In de nacht van 23 op 24 november is er ingebroken bij twee woningen in Niekerk en De Wilp. In Niekerk werd er op de Zuiderkluft ingebroken en in De Wilp op de Veldbloemstraat. In de nacht van 24 op 25 november, omstreeks 04:30 uur, is er ingebroken bij een bedrijf op de Wendtsteinweg te Marum.

De Politie heeft van alle slachtoffers aangiften opgenomen en heeft deze zaken in onderzoek. Mocht u camerabeelden of informatie hebben neem dan contact op via 0900-8844 of via een PB.
Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

| Foto & Bron: Politie Westerkwartier |

Deel dit bericht