Adverteerder Uitgelicht: Pizzeria Dal Forno

In adverteerder uitgelicht gaat NiekerkNieuws.nl langs haar adverteerders om een kijkje in de keuken te krijgen. Zo krijgt NiekerkNieuws.nl een goed inzicht van alle werkzaamheden.

We laten u graag kennis maken met pizzeria Dal Forno welke in 2015 is opgericht door Edwin. Edwin heeft zich in eerste instantie gericht op alleen markten en evenementen. Hij heeft zelf een technische achtergrond en heeft vroeger in de industriële elektrotechniek gezeten.

Edwin had vroeger als eerste standplaats het Transferium in Hoogkerk maar is destijds gaan onderzoeken of verschillende standplaatsen een betere optie zou bieden. Hier werd uiteindelijk besloten om in Grootegast, Kollum, Leens, Bakkeveen en Beetsterzwaag te gaan staan. Edwin heeft door zijn ervaring in de loop der tijd geleerd waar je op moet letten en heeft zo kunnen besluiten welke standplaatsen geschikt waren. Hij keek goed naar het gemiddelde inkomen en de concurrentie. Edwin is inmiddels in Niekerk, Leens en Winsum te vinden met zijn kraam.

Dalf Forno is voor de meeste Niekerkers het vaste beeld op de zaterdag geworden. Edwin is erg blij met zijn standplaats in Niekerk en laat weten dat de mensen in Niekerk altijd bijzonder vriendelijk zijn. Door op zaterdag te gaan staan wil hij meerdere inwoners de kans bieden om een pizza te halen.

Doordat Edwin merkte dat zijn oude kraam aan de maximale capaciteit zat is in 2021 besloten om de destijds huidige kraam te vervangen. Hij heeft hierna een grotere kraam gekozen om de capaciteit te kunnen vergroten.

Deel dit bericht