Wijzigingen afval Gemeente Westerkwartier

Deel Dit Bericht:

Westerkwartier- De Gemeente Westerkwartier kondigt een wijziging aan in het ophalen van het afval. Dat laat de Gemeente weten via Facebook.

De wijzigingen staan hieronder op een rijtje.

Milieuboer, groene en grijze container

  • Geen wijzigingen rondom de feestdagen.
  • Ongeveer 60 huishoudens krijgen in 2022 te maken met andere inzameldagen. Deze huishoudens krijgen een brief met de wijzigingen.
  • Wij vragen u uw afval voor 7.00 uur aan de weg te zetten. Verschillende situaties kunnen oorzaken zijn dat uw afval (eenmalig) eerder of later op de dag wordt opgehaald.

Milieustraten gesloten

Milieustraten de Tweemat Grootegast en Oldekerk (Gaarkeuken) zijn gesloten op zaterdag 25 december en op zaterdag 1 januari 2022.

Kerstbomen

Leg uw kerstboom maandag 10 januari voor 7.00 uur aan de weg. Tot en met vrijdag 14 januari zijn wij bezig met inzamelen van de bomen.

KCA-routes

Het KCA-depot Noordhorn sluit definitief. In 2022 heeft de gemeente daarom het aantal KCA-routes uitgebreid van vier naar zes rondes. De inleverdagen voor 2022 staan op onze website.

Grofvuilroutes

In 2022 rijden wij weer viermaal de grofvuilroute. Houd onze kanalen (website, socials en gemeentepagina) in de gaten voor de data.

Wilt u meer weten over afval wegbrengen en afval scheiden, ga naar www.westerkwartier.nl/afval

| Foto & Bron: Gemeente Westerkwartier |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!