Voertuig raakt te water N980 – Langewolderweg Oldekerk; Voertuig blijkt gestolen

Deel Dit Bericht:

Oldekerk – Dinsdagnacht omstreeks kwart voor twee werden hulpdiensten gealameerd voor een voertuig te water aan de N980 – Langewolderweg in Oldekerk. Hierop werd de brandweer van Grootegast, de duikers van brandweer Groningen en het MMT opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse bleek er niemand meer in het voertuig aanwezig te zijn waarop de duikers en het MMT niet ter plaatse hoefde te komen. De auto komende uit de richting van Niekerk is door nog onbekende oorzaak tegen een boom geschaafd en op de kop in de sloot beland. Bij een verdere zoektocht van hulpdiensten werden er geen personen in en rondom het voertuig aangetroffen. De politie heeft hierna nog een zoektocht gehouden, maar kon geen ook personen in de buurt vinden.

Volgens enkele buurtbewoners hebben ze mensen zien wegrennen. Volgens politieagenten ter plaatse bleek dat het voertuig van diefstal afkomstig is. Het zwaar beschadigde voertuig is afgesleept en in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie heeft het incident op papier gezet.

| Foto’s Robert v/d Veen – NiekerkNieuws.nl |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!