Vervanging hoofdriool Menso Fockemalaan Niekerk

Niekerk- Uit rioolinspectie is gebleken dat het hoofdriool tussen menso Fockemalaan huisnummer 44 en 58 te Niekerk erg aangetast is . Dit betekent dat het cement van de buis is opgelost door rioolgas. Hierdoor is de buiswand erg dun en onvoldoende sterk geworden. Omdat dit een onwenselijke situatie is en kan leiden tot gevaarlijke situaties heeft de gemeente besloten het hoofdriool op korte termijn te vervangen. Hiervoor heeft de gemeente aannemers-bedrijf Witteveen Surhuisterveen gevraagd.

De werkzaamheden starten maandag 25 februari en zullen ongeveer drie weken duren. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk wat het lastig maakt een exacte planning te geven. Het riool wordt in gedeelten verwijderd zodat niet de hele straat open ligt. Er zal getracht worden de bereikbaarheid van de aangrenzende percelen zo goed mogelijk te waarborgen. Gedurende de werkzaamheden is de weg wel voor doorgaand verkeer afgesloten.

Wij zullen proberen de overlast tot een minimum te beperken en willen ons excuseren voor het tijdelijke ongemak en bedanken u alvast voor de medewerking. Voor de dagelijkse gang van zaken op het werk kunt u de heer H. de Jong (uitvoerder van Witteveen Surhuisterveen 06 – 51 31 74 41) benaderen.

Mocht u nog vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer J. de Jong van team Water via telefoonnummer 06 – 28 75 82 40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht wil je dit ook lezen?

error: Helaas... de content op deze website is beschermd...