Veel belangstelling voor de Online Open Dag van Terra Oldekerk

Deel Dit Bericht:

Oldekerk – Op 26 januari was de Online Open Dag van Terra Oldekerk. Net als vorig jaar moest de open dag ook dit jaar weer digitaal plaatsvinden. Geïnteresseerde leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) waren dus niet in het schoolgebouw maar achter hun laptop te vinden. 

Online zijn de mogelijkheden beperkter, maar toch was er van alles te doen op de Online Open Dag. Terra Oldekerk had twee Webinars georganiseerd waarbij de kijkers een presentatie konden volgen over het vmbo-groen. Docenten én leerlingen waren aan het woord en hebben veel vragen, die de kijkers via de chat konden stellen, beantwoord. Daarnaast namen leerlingen de kijkers mee met een rondleiding door de school en langs de praktijklokalen. Uiteraard is er van het Webinar een opname gemaakt zodat leerlingen deze terug kunnen kijken. De opname staat op de website van Terra Oldekerk (oldekerk.voterra.nl).

Kijkje in de school nemen:

“Sfeerproeven doe je online toch iets minder goed, daarom zijn wij ontzettend blij dat er enige ruimte is om op beperkte schaal kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 ín de scholen te organiseren,” vertelt Bert-Jan Groenewolt, vestigingsdirecteur Terra Oldekerk. Op 10 februari zijn leerlingen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de school. “We organiseren mini- rondleidingen voor zeer kleine groepjes. Om dit op een zo veilig en verantwoorde manier te regelen dienen leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) zich van tevoren aan te melden voor een tijdslot. We werken met een maximaal aantal bezoekers per tijdslot en hebben een vaste looproute in de school. Daarnaast hanteren wij natuurlijk de overige coronamaatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje en goede ventilatie.”

Informatie over de rondleiding op school is te vinden op de website van Terra Oldekerk

| Persbericht Terra Oldekerk – Foto: Eigen foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!