Uitvoering Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” groot succes!

Oldekerk- Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse uitvoering van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Deze uitvoering werd gehouden in Sportcentrum Eekeburen. De uitvoering was een groot succes. Het in groten getale aanwezige publiek, waaronder burgemeester Ard van der Tuuk, genoot van prachtige optredens van de winterguardgroepen, de jeugdmuzikanten van WooDi Percussion Ensemble en het A-Korps.

Enthousiast ontvangen

Het A-Korps liet o.a. voor het eerst de muziek horen van de nieuwe show getiteld ‘The Door’. Dit werd enthousiast ontvangen door het publiek. Het komende seizoen is deze nieuwe show te zien in binnen-en buitenland tijdens diverse optredens. Ook de overige optredens vielen erg goed in de smaak. Alle leden mochten dan ook na afloop een groot applaus in ontvangst nemen.

 Jubileum

 Tijdens de uitvoering werd Jan Willem Teeninga door voorzitter Gerard Venema gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap bij de vereniging. Jan Willem is na jaren muzikant te zijn geweest, nog steeds een betrokken verenigingslid.

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Op maandag 12 februari start de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club! De koker van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Zuidhorn.

| Foto’s Robert v/d Veen / NiekerkNieuws.nl | Showkorps Dindua Oldekerk |

error: HELAAS: ©Dit content is beveiligd door NiekerkNieuws.nl