Start verkoop appartementen aan Oldekerkermeer in Oldekerk

Deel Dit Bericht:

Oldekerk – De gemeente Westerkwartier heeft samen met WVG Ontwikkeling BV uit Meppel de afgelopen tijd hard gewerkt aan de ontwikkeling van een appartementencomplex aan Oldekerkermeer in Oldekerk. Dinsdag 1 juni start de verkoop van de twaalf appartementen. Het bouwplan bestaat uit twee aaneengesloten gebouwen met ieder zes appartementen. De appartementen liggen aan de rand van de nieuwbouwwijk Kroonsfeld op een prachtige, groene locatie in het dorp.

Plan
De appartementen zijn geheel gelijkvloers, bereikbaar met de lift en variëren in grootte van circa 89 m2 tot circa 118 m2 gebruiksoppervlak. De appartementen zijn gasloos en worden verwarmd door een warmtepomp. Elk appartement beschikt over een ruim terras, een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Op het terrein komen extra parkeerplaatsen en rondom het complex komt een gemeenschappelijke tuin. De verkoopprijzen zijn vanaf €297.500 v.o.n.

Planning

De officiële inschrijving op een bouwnummer start dinsdag 1 juni en loopt tot en met woensdag 9 juni aanstaande. De toewijzing van ingeschrevenen aan een bouwnummer is op donderdag 10 en vrijdag 11 juni. De start van de bouw is, afhankelijk van de verkoop,  naar verwachting in december 2021. De oplevering van de appartementen is naar verwachting in het voorjaar van 2023.

Voor meer informatie over het plan en de verkoop kunnen belangstellenden contact opnemen met Steenhuis Makelaars Zuidhorn en/of kijken op www.nieuwwonengroningen.nl.

Wethouder Woningbouwprojecten Geertje Dijkstra-Jacobi: “Dit prachtige bouwplan met twaalf appartementen voorziet in een woonbehoefte. Dat blijkt uit de belangstelling die er is voor deze moderne en duurzame appartementen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en staan op een mooie locatie in het dorp. Dit project laat zien dat woningbouw in de kleine(re) dorpen in de gemeente mogelijk is en met enthousiasme wordt ontvangen.”

| Persbericht Gemeente Westerkwartier – Foto Eigen Foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!