Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” verkoopt T-shirts voor Niekerk-Oldekerk-Faan

Deel Dit Bericht:

Niekerk-Oldekerk-Faan- Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is hard aan het sparen voor een nieuw uniform. Een grote uitdaging in deze tijd, waarin veel optredens nog steeds geannuleerd worden. Om alles financieel rond te krijgen houdt de vereniging daarom deze zomer een extra actie. Jij nieuw – Wij in het nieuw. Een professionele grafische vormgever heeft een T-shirt ontworpen speciaal voor de inwoners van Niekerk-Oldekerk-Faan. Een casual T-shirt met kenmerkende aspecten uit de drie dorpen.

Met de aanschaf van dit toffe T-shirt help je jezelf en de verenging in het nieuw. De opbrengst zal namelijk volledig gebruikt worden voor de aanschaf van het nieuwe uniform van het showkorps. Heb je interesse in dit T-shirt? Ga dan snel naar www.showkorpsdindua.nl/shop. Het T-shirt is op te halen op zaterdag 28 augustus tussen 11.00 uur en 15.00 op de parkeerplaats van Sportcentrum Eekeburen.

Op deze dag geeft de vereniging ook het startschot voor het Open Huis. Tijdens de maand september is namelijk iedereen welkom om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Op zaterdag 28 augustus zal o.a. de vrachtwagen te bewonderen zijn en daarnaast kan men informatie opdoen over de vereniging.

| Persbericht Showkorps D.I.N.D.U.A Oldekerk – Foto: Eigen Foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!