Show, entertainment en jubilarissen tijdens showavond Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”

Deel Dit Bericht:

Oldekerk- Een afgeladen sportcentrum Eekeburen was zaterdagavond getuige van schitterende shows en muzikale hoogstandjes van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”. Alle groepen van de vereniging gaven acte de présence tijdens de jaarlijkse showavond. De showavond werd op spectaculaire wijze geopend door de Boom Boom Boys, waarna het de beurt was aan de 2Xtreme Cadets. De jongste winterguardgroep van de vereniging. Net als de andere twee winterguardgroepen lieten zij hun allernieuwste show zien. De show waarmee ze dit seizoen hoge ogen hopen te scoren tijdens de competitie van Colorguard Nederland. 
Vanzelfsprekend trad het showkorps ook op. Zij lieten nieuwe en vernieuwde muziek horen. Ook presenteerden zij een nieuwe show, getiteld ‘Music Trough Time’, waarmee zij dit jaar gaan deelnemen aan een nationale- en internationale wedstrijd. Een show met, zoals de titel al doet vermoeden, muziek door de jaren heen. Ook WooDi Percussion Ensemble presenteerde een nieuwe show. De succesvolle samenwerking tussen de jeugdmuzikanten van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en Woudklank Grootegast. Tot slot waren er nog twee muzikale optredens. De deelnemers van het succesvolle jeugdproject D-Kids traden op en Woudklank Grootegast gaf een gastoptreden.

Jubilarissen
Voorzitter René Smit mocht halverwege de avond meerdere leden letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers zetten. Anne Meijer, Janine Meijer en Daniëlle van der Veen werden gehuldigd voor 10 jaar guard/lid. Suzanne Pel werd gehuldigd voor 15 jaar guard/lid. Rogier Agema werd gehuldigd voor 25 jaar muzikant/lid en Petrus Jan Huisma werd gehuldigd voor maar liefst 50 jaar muzikant/lid. Het showkorps kortgeleden zelf heeft ook een jubileum mogen vieren. De vereniging bestond afgelopen najaar 60 jaar.
|Foto’s J.H Van der Molen Fotografie – Persbericht D.I.N.D.U.A Oldekerk|error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!