Richard Kempthorne, oud-burgemeester van Tasman District benoemd tot vertegenwoordiger van de gemeente Westerkwartier in Nieuw-Zeeland

Persbericht

Deel Dit Bericht:

Westerkwartier – De Nieuw-Zeelandse gemeente Tasman District is al jarenlang de zustergemeente van de voormalige gemeente Grootegast. In 2017 werd deze vriendschapsband opnieuw bevestigd en meegenomen naar de nieuwe gemeente Westerkwartier. Met de benoeming van Richard Kempthorne als vertegenwoordiger van de gemeente Westerkwartier verstevigt en verdiept de gemeente de banden met Nieuw-Zeeland en Tasman District.

Verstevigen en waar mogelijk verbreden

Burgemeester Ard van der Tuuk: “Richard is erg betrokken en toegewijd en heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in het onderhouden van de vriendschapsband tussen onze gemeenten. Door de positie die hij nu krijgt en door onze samenwerking kan hij de komende jaren nog beter inspelen op de mogelijkheden en kansen die er liggen. Hoe mooi zou het zijn als we door deze intensieve contacten over en weer de band met Tasman District en Nieuw-Zeeland verder kunnen verstevigen en verbreden, mogelijk ook buiten de gemeente Westerkwartier”.

Samenwerkingsgebieden mogelijk uitbreiden

Als oud-burgemeester van Tasman District  heeft Richard Kempthorne nog steeds een nauwe band met de gemeente Westerkwartier en voelt hij zich vereerd met de benoeming: “Ik voel mij erg verbonden met de gemeente Westerkwartier en ik  heb er bijzonder veel zin in om als vertegenwoordiger van de gemeente Westerkwartier een bijdrage te leveren aan de verdere intensivering van onze vriendschapsband. En om de mogelijkheden te verkennen om op meerdere gebieden actief een relatie te onderhouden zoals bijvoorbeeld op het gebied van cultuur of sport. Ik kijk daarbij niet alleen naar het Tasman District maar ook breder wanneer zich mogelijkheden aandienen”.

De huidige burgemeester van Tasman District, dhr. Tim King ondersteunt de benoeming van harte en feliciteert Richard Kempthorne met de eervolle functie als vertegenwoordiger van de gemeente Westerkwartier in Nieuw-Zeeland en in het bijzonder Tasman District.

| Persbericht Gemeente Westerkwartier |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!