Deel Dit Bericht:

Tolbert – MEGA90’s was al een traditie op 1e Kerstdag in Tolbert en krijgt in april een voorjaarseditie tijdens het Paasweekend! Vanwege de coronapandemie moest het muziekfestijn enkele malen worden afgelast maar nu “alles weer mag” wordt het populaire feest, in eerste instantie eenmalig, in het voorjaar gehouden. Plaats van handeling is wederom de grote zaal van de Postwagen in Tolbert, op Paaszaterdag 16 april 2022.

DJ SoWieso draait de lekkerste dansmuziek en grootste pophits uit het laatste decennium van de 20e eeuw. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s.

Kaarten voor MEGA90`s on Tour zijn voor 10,- euro exclusief verkrijgbaar op www.feestintolbert.nl. Indien de tickets van het evenement niet zijn uitverkocht tijdens de voorverkoop zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Reeds gekochte kaarten voor 2020 en 2021 zijn nog steeds geldig! De deuren openen op 16 april om 21.30 uur en het feest duurt tot uiterlijk 2.00 uur.

| Persbericht Cazemier Evenementen & Eigen Foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!