Opening seizoen 2022 Familiepark Nienoord

Deel Dit Bericht:

LEEK- Nog heel eventjes geduld, het aftellen kan beginnen. Verheug je weer op heel veel ritjes met de paardjes, tractors en de trein, uit je dak gaan in de overdekte apenkooi, glijden van de reuzeglijbaan en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Vanaf zaterdag 9 april is Familiepark Nienoord weer geopend en kun je heel veel speelplezier beleven. Met op deze openingsdag natuurlijk extra feestelijke verrassingen en activiteiten.

Er is deze winter hard gewerkt in het Familiepark. Met een heel nieuw speeltoestel. Op deze trein speel je zelf de machinist. Het smulpaleis is verbouwd en nu dubbel zo groot, restaurant de Albertushoeve is voorzien van een nieuwe vloer en er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van het spoor met een nieuw station en nieuwe rails.

Naast het spelen worden er ook veel extra activiteiten georganiseerd. Zoals voeren met de boer, op expeditie, de meet&greet met Nieno, Nieno’s show in zijn theater en actieve spellen op battlefield. Met daarnaast ieder weekend en in de vakanties een extra thema activiteit, zoals Pasen, lammetjesdag, de poepquiz, sprookjes, minidisco, levend gamen, Halloween en nog veel meer.

Bezoek ons met je Familiepark abonnement zo vaak als je wilt. Met je abonnement profiteer je ook van extra leuke voordelen bij andere uitjes. Voor abonnementhouders zijn we speciaal eerder geopend op 2, 3, 6, en 8 april. Kijk op onze website voor meer informatie.

| Persbericht Familiepark Nienoord |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!