Ondernemend Westerkwartier-Noordenveld op de Promotiedagen

Deel Dit Bericht:

Westerkwartier – Ondernemers uit Westerkwartier en Noordenveld staan dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen op 9 en 10 november 2021 in de Martiniplaza in Groningen. Het plein Westerkwartier-Noordenveld is al jaren een vast ontmoetingspunt op de beursvloer.

‘Ondernemend Westerkwartier’ Ondernemend Westerkwartier presenteert op dinsdag 9 november tijdens de netwerkborrel vanaf 16.30 uur de Versbox Westerkwartier. Een initiatief van verschillende voedselproducerende ondernemers uit het Westerkwartier. Wie er op tijd bij is maakt kans op een Versbox. Verder kunt u genieten van een proeverij van lokale hapjes en drankjes verzorgd door Hotel Aduard. ‘Ondernemend Noordenveld’ Ondernemend Noordenveld heeft op woensdag 10 november een netwerkborrel om 16.30 uur. Tijdens de netwerkborrel gaat Gids Veenhuizen iets vertellen over het ondernemen in het Unesco Werelderfgoed dorp Veenhuizen. Ook is bierbrouwerij Maallust aanwezig met een jubileumbiertje.

Netwerkplein De gemeente Westerkwartier en de gemeente Noordenveld bieden ruimte aan ondernemerschap. Dit jaar is het plein weer gevuld met ongeveer 30 bedrijven uit de regio en een sfeervol terras met bar. Op het plein zijn ook verschillende workshops, zoals : ‘De fundamenten van systeemdenken’ van Jan Berkenbosch en ‘(zakelijke) reizen’ van Travel Designer Danielle Werner. Verder staat SNN (Samenwerkingsverband Noord- Nederland) beide dagen op het netwerkplein voor informatie en advies over verschillende subsidies en vragen . Op dinsdag 9 november staan ‘GroBusiness’ en op woensdag 10 november ‘Ik Ben Drents Ondernemer’ ook op het netwerkplein. Deze partijen zijn hét centrale contactpunt voor alle vragen van Groningse en Drentse ondernemers.

De specialisten van GroBusiness en Ik Ben Drents Ondernemer beschikken over kennis van specifieke ondernemersthema’s en kennen de mogelijkheden en instanties op het gebied van financiering, netwerken en ondersteuning. Gratis toegangskaart Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.promotiedagen.nl

| Persbericht Gemeente Westerkwartier & Eigen Foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!