Niekerker Jeanet Venema blogger van Niekerk

Deel Dit Bericht:

Niekerk- Niekerker Jeanet Venema is sinds 1 Juni 2017 begonnen met het uitdelen van gratis uitjes.

Sinds januari dit jaar heeft Jeanet ook haar eigen website “jeanetblogt.nl” hierop kan je gratis uitjes vinden, maar ook haar eigen blogs die ze schrijft over haar leven zoals het moederschap, werk als pedagogisch medewerkster, maar ook zichzelf. Het doel van haar blogs is anderen informeren en inspireren. Ze heeft inmiddels al de 5000 likes gehaald op haar Facebookpagina.

Waarom is Jeanet begonnen met bloggen?

Jeanet kwam erachter dat er veel mooi en gratis speel- en wandelplekken zijn in de buurt. Vele plekken wisten andere en ook zijzelf niet, hier moest verandering in komen vond Jeanet. Hierop is ze direct een Facebookpagina begonnen genaamd “Gratis er op uit in Groningen/Friesland/Drenthe”. Wat inmiddels Gratis er op uit in Nederland is geworden.

Groot succes

Jeanet kreeg binnen enkele tijd al veel volgers en likes op haar pagina! Jeanet zegt “Ik had dit nooit verwacht” . Ze beschrijft het als inspirerend en energiegevend.

Een website, logo én visitekaartjes.

Met inmiddels 5.086 likes op de teller heeft Jeanet sinds dit jaar dus een website. Zodat de uitjes en de blogs gemakkelijker terug te zoeken zijn. Tegelijkertijd werd het van alleen gratis uitjes in Groningen/Friesland en Drenthe, aangepast naar gratis uitjes door heel Nederland.

Bloggen vind Jeanet leuk om te doen, ze doet het met veel enthousiasme en plezier. Op 1 Januari 2018 kwam de website online en inmiddels heeft ze bijna 3000 bezoekers per maand.

Wil jij met je familie, vrienden of wie dan ook naar leuke gratis plekken in de buurt. Of ben je benieuwd naar Jeanet haar andere blogs? Bekijk dan eens de website van Jeanet via www.jeanetblogt.nl.

1 thought on “Niekerker Jeanet Venema blogger van Niekerk

  1. hello!,I love your writing so much! proportion we keep up a correspondence more approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to unravel my problem. Maybe that is you! Looking ahead to look you. |

Geef een antwoord

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!