LEGiO-run Grootegast 2019: Frouwke neemt afscheid

Deel Dit Bericht:

Grootegast- Op 6 april 2019 is de LEGiO-run in Grootegast en dus start het bestuur traditiegetrouw haar bestuursvergaderingen in oktober. De eerste vergadering dit jaar was echter anders dan anders, het was zonder Frouwke van der Naalt.

Frouwke heeft de afgelopen jaren met veel enthousiasme bij de start van LEGiO-run gestaan. Dit jaar heeft ze ervoor gekozen om haar enthousiasme en kwaliteiten in te zetten bij haar rol bij het bestuur van FC Grootegast. Frouwke: ‘Ik vind het heel jammer, maar de LEGiO-run is niet te combineren met de bestuursfunctie bij FC Grootegast. Ik ben nu al bijna geen avond thuis.’ Frouwke is naast haar bestuursfunctie bij FC Grootegast een zeer actieve vrijwilliger. Ze zingt bij popkoor DUW, ze collecteert voor de dierenbescherming, breit er op los bij de (alternatieve) brei-club van Grootegast en organiseert de garageverkoop in Grootegast. ‘Naast al mijn vrijwilligerswerk ben ik ook moeder en vrouw. Ik hoop nu af en toe ook een avond op de bank te kunnen zitten.’ Frouwke bedankt het bestuur van de LEGiO-run voor de fijne samenwerking, maar vooral ook alle vrijwilligers voor hun inzet.

Tijdens een zeer gezellig afscheidsetentje met het vaste team hebben wij haar bedankt voor haar fantastische inzet, haar kritische blik, haar helikopterview en gezelligheid.

Frouwke, we hopen dat je nog eens aan ons denkt wanneer je je wijntje drinkt uit het speciale LEGiO-run wijnglas!

Denkt u bij het lezen van dit bericht, dat u graag onderdeel van het LEGiO-run team wil worden? Geef u dan op als vrijwilliger! Mailen kan naar info@legiorun.nl. Volg ons via www.legiorun.nl en mis niets.

| Persbericht Legiorun – Foto: Eigen Foto |

Geef een antwoord

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!