Leerlingen Terra Oldekerk steken handen uit de mouwen voor Oekraïense vluchtelingen

Deel Dit Bericht:

OLDEKERK – In de week van 28 maart tot en met 1 april, stond Terra Oldekerk in het teken van hulp bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne. Van de verkoop van broodjes knakworstjes tot een eindfeest, leerlingen hebben hun handen uit de mouwen gestoken.

Het doel van deze actieweek was om geld op te halen voor de kinderen die zijn gevlucht uit Oekraïne en momenteel in Sebaldeburen verblijven. Leerlingen van Terra Oldekerk vinden dat zij, na alle recente gebeurtenissen, een onbezorgde dag verdienen.

Er zijn verschillende initiatieven door leerlingen opgezet, zo zijn elke pauze broodjes knakworstjes, koek en cake verkocht, heeft iedereen zijn best gedaan om zoveel mogelijk PET-flessen in te zamelen en is de week afgesloten met een spetterend eindfeest.

Daarnaast is er door leerlingen een sponsorloop, de Terra Loop, georganiseerd, de leerlingen moesten binnen een half uur zoveel mogelijk rondjes van 1,3 kilometer om de school rennen.

Het totaalbedrag van deze mooie actie bedraagt €2.525,- en komt volledig ten goede aan een dag uit voor de kinderen in de opvang in Sebaldeburen.

| Persbericht Terra Oldekerk |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!