jaarbijeenkomst Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove

 

Zuidhorn- Afgelopen zaterdag vond de jaarbijeenkomst Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove plaats. Afgelopen zaterdag 10 november organiseerde de brandweer haar jaarlijkse korpsavond voor de posten Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove in Zuidhorn. Tijdens deze bijeenkomst reikten clustercommandant Sietse Smit en burgemeester Greetje de Vries-Leggedoor van Zuidhorn oorkondes en een diploma uit. De avond vond plaats in zaal Balk in Zuidhorn waarbij er onder het genot van een hapje en een drankje stilgestaan werd bij het behalen van het diploma en de verschillende jubilea.

 Jubilea

Brandweer Groningen stond stil bij de jubilea voor Geert Anne Mollema (post Oldehove) die 30 jaar in dienst is, Klaas Huizinga (post Oldehove), Alex Datema, Jaap Priet en Jan Berry Drenth (alle drie van de post Zuidhorn) zijn alle vier 25 jaar bij de brandweer en Peter Noordenbos (post Oldehove) is 20 jaar in dienst.

Daarnaast was er aandacht voor Bernard Rozema van de post Zuidhorn die zijn diploma brandweerchauffeur heeft behaald.

Reünie

De avond had een speciaal tintje want er waren ook oud-brandweercollega’s en –commandanten uitgenodigd aangezien het de afsluiting was van de brandweer binnen de gemeente Zuidhorn. De gemeente zal 1 januari opgaan in de nieuwe gemeente Westerkwartier. Er is door de posten Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove ook een cadeau overhandigd aan de gemeente Zuidhorn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht is dit ook interessant voor jou

error: © NiekerkNieuws.nl | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!