Inschrijvingen LEGiO-run 2019 Grootegast open op 1 december

Deel Dit Bericht:

Grootegast- De LEGiO-run maakt zich op voor de vierde editie op zaterdag 6 april 2019. Op 1 december 2018 gaan om 10:00 de inschrijvingen open.

De LEGiO-run is hét hardloopevent van Grootegast en omstreken met een wedstrijdloop van 10km en een recreatieve funrun (1km) en 5km. Doe je mee aan de 10 kilometer, dan doe je automatisch mee aan de wedstrijd van het Loopcircuit Noord-Nederland. Je betaalt hier niet extra voor en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Bij de wedstrijdloop zijn er prijzen per leeftijdscategorie en geslacht, deze staan beschreven op onze website. Bij de 5 kilometer stellen we alleen een premie beschikbaar bij het verbeteren van het parcoursrecord. Iedereen die zich van te voren inschrijft krijgt een mooi LEGiO-run startnummer met zijn/ haar naam er op en krijgt na afloop de mooie LEGiO-run medaille.

Dit jaar staan ook de side events weer op het programma. De side events zijn de randactiviteiten in aanloop naar de run. Door side events te organiseren betrekken we zoveel mogelijk mensen bij de LEGiO-run, ook diegene die niet op 6 april hardlopend aan de start kunnen staan. Volg ons op de website of op sociale media om op de hoogte te blijven van alles side events waarmee wij de saamhorigheid, leefbaarheid en gezelligheid willen vergroten. 

De LEGiO-run heeft dit jaar als goed doel een lokale fietsroute voor op het Fietslabyrint van woonzorgcentrum Het Hooge Heem. Vorig jaar heeft Het Hooge Heem met de bijdrage van de LEGiO-run een Fietslabyrint aangeschaft waarmee ouderen virtueel in een omgeving kunnen fietsen. Er zijn al vele kilometers gefietst in allerlei plaatsen op de wereld. Een virtuele route door de dorpen in het Westerkwartier bestaat alleen nog niet. Hoe mooi zou het zijn als de ouderen in Het Hooge Heem, net als de lopers van de LEGiO-run, kunnen genieten van de mooie omgeving in het Westerkwartier?

Wij vinden het spannend om hardop te zeggen, maar wij hopen dat er deze editie 1000 lopers aan de start staan. Genoeg redenen dus voor hardlopers om zich in te schrijven. Vanaf 1 december 2018 kun jij je via www.legiorun.nl inschrijven voor één van de afstanden. Voorinschrijven is mogelijk tot 14 maart 2019 12:00 uur. Voor €3 doe je mee aan de Funrun en voor €9 loop je de 5 of 10 kilometer. Wees er vroeg bij en maak kans op kaarten voor Donar – Leiden, aangeboden door Energy Valley Top Club!

| Persbericht Legio-Run Grootegast | Foto: Eigen Foto |

Geef een antwoord

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!