Gewonde bij verkeersongeval in Nieuw-Roden, auto botst frontaal op boom

Deel Dit Bericht:

Nieuw-Roden – Op de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden is zaterdagavond één persoon gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De hulpdiensten, waaronder een ambulance, de brandweer en diverse politie-eenheden, werden rond tien voor zeven gealarmeerd voor het verkeersongeval. 

Een automobilist was door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een tegemoetkomende auto en tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer, die onderweg was omdat er mogelijk nog iemand bekneld zou zitten, werd onderweg naar het incident geannuleerd door de meldkamer. 

De inzittende van het gecrashte voertuig werd door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op zijn verwondingen. Na controle werd de man met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. 

Verkeersanalisten van de politie kwamen ter plekke om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. Het fors beschadigde voertuig werd na onderzoek weggesleept door een bergingsbedrijf. De andere auto kon met enige schade zijn weg vervolgen. De weg was door het ongeval tijdelijk afgesloten, hierdoor ondervond het verkeer tussen Nieuw-Roden  en Zevenhuizen enig hinder. 

Vermoedelijk was er bij het verkeersongeval alcohol of drugs in het spel. Een woordvoerder van de politie kan dit zaterdagavond nog niet bevestigen aan 112Groningen.

Foto’s: Jelte Haumersen/NiekerkNieuws.nl

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!