Geslaagde Open Dag Terra Oldekerk!

Oldekerk- De Open Dag van Terra Oldekerk was op woensdag 31 januari. Deze Open Dag werd goed bezocht. “Het was druk in de school. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag”, aldus Miranda Bos van Terra Oldekerk.

 Leerlingen van groep 8 moeten binnenkort een keuze maken voor het voortgezet onderwijs. Open Dagen bezoeken van verschillende scholen helpt om een goede keuze te maken. Op 31 januari opende Terra Oldekerk de deuren voor leerlingen groep 7/8 en hun ouders/ verzorgers. Rondkijken, sfeer proeven, informatie vragen over lestijden, de schoolbus, ondersteuning, vakken… het was allemaal mogelijk. Daarnaast waren er informatierondes over het vmbo-groen.

 Allerlei activiteiten

Bezoekende leerlingen konden zelf meedoen met verschillende activiteiten en werden daarbij begeleid door leerlingen van Terra Oldekerk. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met docenten en leerlingen.

Doe-dag en inloopavond

Leerlingen groep 7/8 die nog meer willen weten over Terra Oldekerk zijn van harte welkom op de Doe-Dag op woensdag 14 februari. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de leerlingen interessante lessen volgen, met een heus lesrooster én een pauze in de kantine. Wel van tevoren even opgeven via oldekerk@voterra.nl of via tel. 0594-50 58 00. Voor ouders/verzorgers leerlingen groep 8 en instromers is er op dinsdag 20 februari nog een inloopavond van 19.30 – 21.00 uur, waar zij al hun vragen kunnen stellen. Opgave vooraf is niet nodig.

 Fotobijschrift:

“Wij helpen graag mee tijdens de Open Dag van onze school!”, aldus leerlingen van Terra Oldekerk

| Persbericht Terra Oldekerk – NiekerkNieuws.nl |

 

error: HELAAS: ©Dit content is beveiligd door NiekerkNieuws.nl