Fijne kerstdagen en een gelukkig 2019

Beste lezer,

Met Sinterklaas achter de rug, en kerst & de jaarwisseling op komst willen wij, het team van Niekerknieuws.nl, u inlichten over de veranderingen die onze site zal ondervinden.

In 2014 werd onze nieuwssite opgericht door Robert van der Veen, en is sindsdien altijd nog actief achter de schermen.

Echter zal Robert na de jaarwisseling geen collega meer van ons zijn, omdat deze hobby simpelweg niet te combineren valt met zijn huidige opleiding (hieronder wordt het verhaal van Robert uitgebreid verteld.) Daarom wordt er een nieuwe eigenaar voor NiekerkNieuws.nl aangesteld, Oskar Pentinga. Dit zult u misschien merken in bijvoorbeeld laat geposte, of helemaal geen geplaatste berichten over incidenten en/of evenementen in het Westerkwartier. We zullen uiteraard alles blijven doen om het zo actueel mogelijk te houden, dit zal te merken zijn de komende tijd.

Met het vertrek van Robert zijn we ook onze dekking in en om Niekerk kwijt. Dit betekent dat er geen foto’s kunnen worden gemaakt van incidenten etc. in en om Niekerk.

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe fotograaf of fotografen woonachtig in Niekerk/Oldekerk! Bent u geïnteresseerd in fotograaf worden (ook als u niet in Niekerk/Oldekerk woont)? Stuur ons dan een e-mail: ‘contact@niekerknieuws.nl’ met uw motivatie en eventueel van pas komende informatie.

Heeft u verder nog vragen over veranderingen die NiekerkNieuws.nl zal ondervinden? Dan kunt u eveneens een e-mail sturen naar contact@niekerknieuws.nl .

“Robert vertelt”

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen ben ik “Robert van der Veen” niet meer volledig actief binnen NiekerkNieuws.nl. De reden is simpelweg dat ik momenteel als ICT’er geen tijd meer heb. Ik volg een voltijd opleiding aan het Alfa-College als Beheerder ICT. Naast mijn opleiding als ICT’er ben ik ook druk bezig met trainingen in een sportschool, na deze opleiding wil ik graag beginnen aan de politieacademie voor de opleiding als agent. Om dit mogelijk te maken zit ik momenteel twee keer per week in de sportschool om mezelf optimaal te kunnen voorbereiden op de opleiding tot agent.

“Wat gaat er gebeuren?”

Helaas heb ik besloten om te stoppen als fotograaf… een moeilijke maar terechte keuze. Het wordt allemaal teveel naast mijn opleiding en trainingen. Vijf jaar lang heb ik mij ingezet voor NiekerkNieuws.nl en ook alle andere noordelijke nieuws website’s waarmee wij hebben samengewerkt. De samenwerking blijft bestaan, en ook wij als NiekerkNieuws.nl gaan gewoon door! We gaan niet stoppen.

“Wat als ik niet word aangenomen”

Natuurlijk wil ik graag aangenomen worden bij de politieacademie, de kans dat je wordt aangenomen is helaas klein. Om mezelf optimaal te kunnen voorbereiden ben ik dus wekelijks aan het sporten. Mocht ik helaas niet worden aangenomen, dan ga ik verder met studeren.. dit zal waarschijnlijk aan het Alfa-College zijn bij Kardinge. Ik ga dan verder met de opleiding, toezicht & veiligheid of beveiliging.

“Bedankt!!”

Bedankt!! Alle momenteel 900 volgers op Facebook, alle honderden en wel duizenden kijkers die elke dag op onze website hebben gekeken! BEDANKT!! Vijf jaar lang heb ik samen met mijn team er alles aan gedaan om jullie lezers te informeren over alle incidenten en evenementen. En dat gaat niet stoppen!! We gaan door! Maar alleen lezers wil ik niet bedanken! Vijf jaar geleden begonnen we als nieuwswebsite, maar zonder adverteerders en alle nieuwe adverteerders was dit nooit mogelijk geweest! Ik wil dan ook alle adverteerders die ons al jaren steunen verschrikkelijk erg bedanken voor alles!! En we hopen dat jullie ook de komende jaren ons blijven ondersteunen.

Ook alle bedrijven, personen en iedereen die met ons een samenwerking heeft wil ik bedanken! Ook alle tipgevers, maar ook alle bedrijven die ons hebben gevraagd voor foto opdrachten BEDANKT!

Wij wensen u prettige kerstdagen en (alvast) een voorspoedige jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,

Oskar Pentinga, Robert van der Veen, Stefan Renkema, Joshua Westerhof, Mareike de Vries, René Folkerts, Heerke Posthumus, Robin v/d Laan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht is dit ook interessant voor jou

error: © NiekerkNieuws.nl | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!