Feesttent Niekerk-Oldekerk-Faan op zijn kop tijdens feestweek 2022

Deel Dit Bericht:

Niekerk-Oldekerk-Faan – De organisatie van de Smidse kijkt terug op een geslaagde feestweek. Na ruim drie jaar te hebben stilgezeten was 2022 het jaar dat de feesttent weer op zijn oude vertrouwde plek stond.

Aftrap met Hollandse avond:

De feestweek werd vorige week zaterdag afgetrapt met de Hollandse Avond en had hierbij versterking van de tussenliggende evenementen als het Weilandfestival, Oktoberfest en werd afgesloten traditiegetrouw met Spijkerpop. “Nagenieten van de inzet van onze vrijwilligers die deze week mogelijk hebben gemaakt.” laat de organisatie weten op haar Facebook. De vrijwilligers van de Smidse draaien de hele week vrijwillig mee in de feestweek. “Zij zijn tenslotte de grootste helden van elke avond.”

Nagenieten:

Het terugkijken van een fantastische feestweek is begonnen en daarbij zijn de feestdagen in de tent ook afgelopen. Zoals alle andere voorgaande jaren is de jaarmarkt ook weer terug als vanouds. Het nagenieten doet ook Sjoerd van de Smidse die na 9 jaar het stokje als voorzitter overdraagt. “Sjoerd, bedankt voor al je inzet de afgelopen jaren en we zien je volgend jaar wel feesten in de tent!”.

De Smidse laat weten meer van zulke feesten te organiseren alleen dan in een iets kleinere opstelling. Bekijk hiervoor de Facebookpagina van De Smidse Niekerk.

| Foto: NiekerkNieuws.nl & Bron De Smidse Facebook |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!