DoucheService

DoucheService is een servicebedrijf gespecialiseerd in het installeren van tijdelijke nooddouches. Dankzij hun douches kunnen mensen tijdens een badkamer verbouwing of periode van zorg toch nog comfortabel thuis douchen. Door het innovatieve systeem dat zij gebruiken kan de douche op elke locatie in de woning geplaatst worden. Kijk op Doucheservice.nl/tijdelijke-douche voor meer informatie!

Door de populariteit van de tijdelijke douches is DoucheService hard op zoek naar extra teamleden! Lijkt het je leuk om op pad met 1 van de bedrijfsbussen te gaan en door de noordelijke provincies bij klanten thuis douches te installeren? Neem dan contact met ons op! Kijk ook op www.doucheservice.nl/werken-bij.

Samenwerking NiekerkNieuws.nl:

NiekerkNieuws.nl heeft een unieke kans gekregen om samen met DoucheService een kantoor in te richten. DoucheService is sinds 2013 één van de hoofd sponsoren van de website. Mede dankzij de bijdrage van dit mooie en uniek bedrijf hebben wij deze kans mogen pakken, en is het kantoor van NiekerkNieuws.nl gevestigd in Leek. Door een financiële steun heeft onze website kunnen uitgroeien tot waar we nu staan. Door deze steun hebben wij kunnen investeren in nieuwe samenwerkingen, reclame en betere apparatuur.

error: © NiekerkNieuws.nl 2021-2022 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!