Digitaal kennismaken, rondkijken, sfeer proeven…

Deel Dit Bericht:

Oldekerk – Terra Oldekerk organiseert op woensdag 26 januari een Online Open Dag voor het vmbo-groen. Ook dit jaar is de school genoodzaakt om de Open Dag digitaal aan te bieden door de geldende coronamaatregelen. Zit jij in groep 7/8 en wil jij ook kennismaken met je nieuwe school? Dan ben je van harte welkom, samen met je ouder(s)/verzorger(s), digitaal bij Terra Oldekerk op 26 januari!

Bij Terra Oldekerk krijgen leerlingen een goede mix van theorie en praktijk; naast de theorielessen zijn ze veel buiten bezig en leren ze van alles over de natuur en de wereld. Leerlingen werken met een eigen laptop, zowel op school als thuis. Daarmee kunnen ze de lesstof digitaal bekijken en op eigen niveau en in eigen tempo leren.

Live webinars:

“Door de huidige maatregelen kunnen we de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) ook dit jaar helaas niet fysiek ontvangen op onze school tijdens de Open Dag. Daarom bieden we weer online webinars aan. Op deze manier informeren we hen en geven we ze een mooi kijkje in onze school”, vertelt Miranda Bos-Willems, PR coördinator van Terra Oldekerk. Om 16.00 uur en om 19.00 uur kunnen leerlingen, ouders en andere belangstellenden een live bijeenkomst bijwonen. “Meerdere docenten en leerlingen laten we aan het woord over onze school. Er zijn filmpjes te zien en het is mogelijk live vragen te stellen. Je moet je van tevoren aanmelden. Natuurlijk hopen we dat onze beleefmiddag op woensdag 2 maart voor leerlingen wel fysiek door kan gaan. Uiteraard alleen als het weer mag; voor ons staat een veilige schoolomgeving voor alles”, legt mevrouw Bos-Willems uit.

Vmbo-groen:

Bij Terra kun je naar het vmbo-groen. Dit is een veelzijdige opleiding. Leerlingen kunnen binnen het vmbo-groen verschillende leerwegen volgen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. Alle vragen over het vmbo-groen kunnen gesteld worden tijdens de Online Open Dag.

Online Open Dag Terra Oldekerk
Aanmelden voor de Online Open Dag op woensdag 26 januari 2022 is mogelijk via de website https://oldekerk.voterra.nl/terra-vo-oldekerk.

| Persbericht Terra Oldekerk |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!