Bakkerij Brood bij de Buren uit Oldekerk sponsort cupcakes versieren in de krottenwijken van de Filipijnen

Deel Dit Bericht:

Niekerk – “Ik had nog nooit cupcakes versierd. Ik had niet verwacht dat ik dit ooit zelf mocht doen. Het was super leuk! Thuis heb ik alles aan mijn moeder laten zien en de cupcakes heb ik samen met mijn zussen opgegeten. Dit vertelt Jeanilyn, sponsorkind van stichting Sparrow uit groep 6 over de activiteit cupcakes versieren.  

Stichting Sparrow uit Niekerk werkt met kinderen in extreme armoede op de Filipijnen. Via hun studiehuis en met een team van leerkrachten en maatschappelijk werkers geven zij op maat gemaakte studiebegeleiding. Elke maand organiseren zij ook ontspannende activiteiten voor hun sponsorkinderen. In de maand mei was dit voor basisschoolkinderen cupcakes versieren.  

“Deze activiteit is volledig mogelijk gemaakt door bakkerij Brood bij de Buren uit Oldekerk” vertelt Remco Pijper van stichting Sparrow . “We vinden het geweldig dat een ondernemer zijn sponsorbeleid inzet om impact te maken in het leven van kansarme kinderen. Dat maakt ondernemen echt waardevol”; aldus Remco Pijper. 

Met de ontspannende activiteiten wil stichting Sparrow ervoor zorgen dat sponsorkinderen even uit hun dagelijkse wereld kunnen stappen en iets nieuws kunnen proberen. En nieuw was het cupcakes versieren. Geen één sponsorkind had ooit cupcakes versierd.  

“De kinderen hebben genoten en ik wil ‘Brood bij de Buren’ dan ook ontzettend bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. Ik hoop dat zij een voorbeeld voor andere ondernemers mogen zijn om met hun sponsorbeleid echt impact te maken.” 

| Persbericht & Eigen foto |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!