Algemeen nieuws showkorps Dindua Oldekerk

groningenhuren-logo

Dindua Oldekerk- De zomervakantie ligt alweer een tijdje achter ons en alle onderdelen van het showkorps zijn alweer vol in training. De afgelopen maanden is er al geregeld opgetreden in de regio, waaronder bij de jaarmarkt in Niekerk, Taptoe Grootegast en het Kom in Zuidhorn Feest.

Winterguardcompetitie

Onze colorguardgroepen zijn na de zomervakantie begonnen met de trainingen voor de winterguardcompetitie. Vanaf januari 2017 zullen de contesten van start gaan en dan worden de thema’s ook officieel bekend gemaakt. Op zaterdag 25 maart 2017 zijn de finals in Eindhoven.

Eigen bassdrum voor het jeugdkorps

Ons jeugdkorps (Jeugdkorps DINDUA Oldekerk/JDO) heeft vanaf nu een eigen bassdrum. Dit pareltje is onlangs gepresenteerd aan de jeugdmuzikanten en aanwezige belangstellenden. De bassdrum, van Vancore Percussion Instruments Joure, past perfect bij de reeds aanwezige snaredrums en heeft dezelfde kleurstelling. Op de bassdrum staat aan beide kanten het logo van JDO. Bestuur, instructie en vooral de jeugdmuzikanten zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst.

bij showconcours Enschede

Op zaterdag 8 oktober heeft het showkorps deelgenomen aan een showconcours in het Enschede. Na het ONK Assen afgelopen juni, is dit de tweede wedstrijd in 2016 voor het showkorps, waarbij de show “A Journey Home …” door een jury beoordeeld wordt. In de Middenklasse wordt er een tweede plaats behaald met 82,79 punten. Een goede basis voor het nieuwe seizoen, waarin het showkorps hoopt deelt nemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

 Primeur Boom Boom Boys 2.0

Op zondag 9 oktober hebben de Boom Boom Boys voor het eerst in de nieuwe formatie opgetreden bij de 30ste 4MIJL van GRONINGEN. Bij vaste standplaats Stadion Esserberg, zijn er ruim 23.000 lopers opgezweept om nog een tandje harder richting de finish in Groningen te gaan. Het volgende optreden is op zondag 6 november bij de Berenloop op Terschelling.

Mandarijnenactie

Op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november houden wij onze Mandarijnenactie.

Houd onze website, social media en posters in de gaten voor de exacte tijden.

 

 

 

 

17190898_1755763668071401_3370364286310967099_n

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.