Afsluiting overweg De Gast Zuidhorn (20 t/m 23 september)

Deel Dit Bericht:

Zuidhorn – Van maandag 20 september 23.00 uur tot donderdag 23 september 6.00 uur is de spoorwegovergang aan De Gast in Zuidhorn voor alle verkeer gestremd.

  • De omleidingsroute voor deze periode is met borden aangegeven. Werkzaamheden De werkzaamheden rondom de overweg bestaan uit:
  • Weghalen van een deel van de bestrating en opnieuw opbouwen van de fundering onder dit deel van de bestrating en daarna herstraten;

Weghalen van de bevloeringsplaten in de spoorconstructie voor onderhoud en daarna terugplaatsen van de platen. Deze werkzaamheden zijn nodig, omdat spoorvorming rond de spoorwegovergang is ontstaan. Om de verkeersveiligheid te waarborgen en om gebruikelijk onderhoud aan de spoorconstructie uit te kunnen voeren, werken de gemeente en ProRail samen.

Begrip

De werkzaamheden aan het spoor vinden ’s nachts, buiten de reguliere treindienst, plaats. Hierbij is enige (geluids)hinder mogelijk. De medewerkers van ProRail doen hun uiterste dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u tijdens de uitvoering een melding doen? U kunt hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen in de week gratis contact opnemen met ProRail via 0800-7767245.

| Foto: Robert van der Veen – NiekerkNieuws.nl & Bron: ProRail |

error: © NiekerkNieuws.nl 2022-2023 | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!