Adverteerder Uitgelicht

NiekerkNieuws.nl is sinds 2013 de nieuwswebsite van Niekerk, ook verschillende bedrijven en instanties adverteren op onze website.

In de aankomende maanden gaan we bij alle adverteerders langs om een uniek kijkje te geven in hun dagelijkse werkzaamheden.


Adverteerder uitgelicht “Pizzeria Dal Forno”

Het is de Niekerkers niet ontkomen, de pizzakar die elke woensdag in Niekerk te vinden is. We stellen u graag voor aan Edwin Stoker. Edwin is 44 jaar en al enkele jaren pizzabakker op verschillende standplaatsen. Edwin was onder andere een bekende pizzabakker in Grootegast. Sinds enkele weken is Dal Forno te vinden in Niekerk. De 44-jarige pizzabakker heeft alles zelf in praktijk geleerd.
“Door veel mee te kijken met koks leer je de fijne kneepjes van het vak” vertelt Edwin aan ons.
Edwin wordt bijgestaan door Jarno, hij neemt de bestellingen aan en geeft dit door aan mij.
Tijdens ons bezoek kwamen verschillende mensen langs om hun overheerlijke zelf gemaakte ambachtelijke pizza op te halen. Niekerkers zijn enthousiast over Edwin zijn pizzakraam. De 44-jarige pizzabakker heeft zelfs al verteld dat hij zijn kraam groter gaat uitbreiden, maar hoe dat eruit gaat zien is nog een groot geheim.

meer informatie is te vinden op: http://www.dalforno.nl/


Adverteerder uitgelicht “Stefan Renkema Reparatie”

Stefan Renkema is 24 jaar en woont in Grootegast, sinds 2016 heeft hij zijn eigen telefoonzaak aan huis en kennen de meeste mensen uit Grootegast hem wel. 

Stefan is ooit in de telefoonwereld terecht gekomen, Stefan verteld “het sleutelen en maken van telefoons beviel mij heel erg” hij wist het eigenlijk toen al meteen. 

Stefan Renkema wat inmiddels uitgegroeid is tot een bedrijf “Stefan Renkema Reparatie” is erg tevreden, Stefan vindt het mooi om met klanten te werken, en vindt klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Het kantoor van Stefan en reparatiezaal bevinden zich op de bovenste verdieping van het huis. “De bovenverdieping is helemaal omgebouwd naar een reparatieplek en kantoor” verteld Stefan.

Stefan is sinds 2016 ook bij NiekerkNieuws.nl actief! In zijn vrije tijd is hij fotograaf in de omliggende dorpen van Grootegast.

Heeft u een kapotte telefoon? Scherm stuk? of is er intern wat kapot? Stefan is een vakman en gespecialiseerd in reparaties. 

Je vindt hem o.a op Facebook via https://www.facebook.com/StefanReparatie/

error: © NiekerkNieuws.nl | Onze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd!